Λίγα Λόγια για το Ρύζι

Μια ματιά στην ιστορία του Uncle Ben's®

Η ιστορία του UNCLE BEN’S ®
Μια εσωτερική ματιά στην πλούσια ιστορία και τα οφέλη για την υγεία, που προσφέρει το ρύζι και τα δημητριακά.

Σχετικά με εμάς

Πιστεύουμε στη δύναμη του να μοιραζόμαστε ένα γεύμα. Για περισσότερα από 70 χρόνια η επωνυμία UNCLE BEN’S ® βοηθά τις οικογένειες να μαγειρεύουν μαζί παρέχοντας λύσεις για το οικογενειακό τραπέζι που είναι εύκολες, απλές και πάνω απ’ όλα γευστικές. Και γνωρίζουμε καλά, πώς όταν ξεκινάμε με ρύζι, καταλήγουμε με ένα καλύτερο γεύμα* καθώς το ρύζι προσελκύει πολύχρωμα λαχανικά, γευστικά μπαχαρικά και νόστιμα κομμάτια κρέατος.
Η επωνυμία UNCLE BEN’S ®, η νούμερο ένα μάρκα ρυζιού στον κόσμο, είναι περήφανη που μπορεί να προσφέρει μια ευρεία γκάμα γευμάτων ρυζιού με γεύσεις και υφές που σας βοηθούν να δημιουργήσετε όμορφα πιάτα τόσο για το κυρίως γεύμα, όσο και το συνοδευτικό του κυρίως πιάτου. Παράγουμε μια μεγάλη ποικιλία από μακρύκοκκο, καστανό & ρύζι basmati με απαιτούμενο χρόνο προετοιμασίας από 90 δευτερόλεπτα έως 20 λεπτά, όπως επίσης και επαγγελματικές συσκευασίες για εστιατόρια, σχολεία και νοσοκομεία. Τα προϊόντα UNCLE BEN’S® παρασκευάζονται από τη Mars Food, μέρος της Mars, Incorporated, και διατίθενται σε όλο τον κόσμο.

*Evaluation of Impact of Rice Consumption, An Analysis of the U.S. National Health and Nutrition Examination Survey, 1999-2004.

+