Λίγα Λόγια για το Ρύζι

Μια ματιά στην ιστορία του Uncle Ben's®

Οι δημιουργοί του Uncle Ben's® έχουν μια μακρά και πλούσια ιστορία παραγωγής ρυζιού υψηλής ποιότητας. Η ιστορία του πώς ιδρύθηκε η εταιρεία, ξεκινάει πάνω από 80 χρόνια πίσω, στις ΗΠΑ. Όλα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη του original Converted Brand Rice, από τον Erich Huzenlaub και τον Gordon Harwell. Το 1942, ο Forrest E. Mars ξεκίνησε μία συνεργασία με τους δύο και άρχισαν να προμηθεύουν το υψηλής ποιότητας ρύζι τους στις ένοπλες δυνάμεις, κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Η μοναδική μέθοδος επεξεργασίας του ρυζιού, εξασφάλισε ότι τα θρεπτικά συστατικά έμεναν «κλειδωμένα» στο ρύζι και ότι αυτό το ρύζι μπορούσε να μαγειρευτεί γρηγορότερα από το παραδοσιακό. Στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, το 1945, οι Mars και Huzenlaub άνοιξαν τον μύλο ρυζιού, στο Χιούστον των ΗΠΑ.

Από πού προέρχεται το όνομα του Uncle Ben's®;

Η ιστορία ξεκινάει στα τέλη της δεκαετίας του 1940, όταν ο Gordon Harwell, ένας από τους ιδρυτές της Converted® Brand Rice, και ο συνεργάτης του, έτρωγαν φαγητό στο αγαπημένο τους εστιατόριο, στο Σικάγο. Καθώς συζητούσαν για το πώς θα επικοινωνούσαν το προϊόν τους σε νέους πελάτες, στη συζήτησή τους μπήκε η ιστορία του θρυλικού Τεξανού αγρότη, του Uncle Ben, που ήταν γνωστός για το εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ρύζι του. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, βάφτισαν το προϊόν τους Uncle Ben's® Converted Brand Rice. Το πρόσωπο που εμφανίζεται σε όλες τις συσκευασίες του Uncle Ben's® είναι αυτό του Frank Brown, ενός επικεφαλή σερβιτόρων, σε ένα εστιατόριο του Σικάγο που συμφώνησε να γίνει το πορτρέτο του Uncle Ben's®.

Τι κάνει το Uncle Ben's® διαφορετικό;

Το ρύζι Uncle Ben's® παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια ειδική μέθοδο επεξεργασίας που βοηθά το ρύζι να διατηρήσει τη φυσική του γεύση. Έτσι, το Uncle Ben's® είναι «τέλειο κάθε φορά». Πριν αφαιρέσουμε το εξωτερικό περίβλημα και το πίτουρο, το ρύζι Uncle Ben's® επεξεργάζεται. Χρησιμοποιούμε νερό, θερμότητα και ένα κενό, για να μεταφέρουμε τα θρεπτικά συστατικά από το πίτουρο, στο κέντρο των κόκκων, πριν επεξεργαστούμε το ρύζι. Αυτή η διαδικασία βοηθά στη διατήρηση του 80% των φυσικών βιταμινών του συμπλέγματος Β που διαφορετικά θα χάνονταν.

Το Microwave Rice του Uncle Ben's® προετοιμάζεται σε έναν αποστακτήρα, που είναι ένας συνδυασμός μαγειρικού σκεύους και ψυγείου. Κατά τη διάρκεια της παρασκευής, το ρύζι και το συμπύκνωμα αναμειγνύονται και θερμαίνονται, εξασφαλίζοντας τη συνέπεια. Οι βιταμίνες και το φυσικό χρώμα διατηρούνται, καθώς το προϊόν μαγειρεύεται σε σφραγισμένη θήκη. Το Uncle Ben's® συνεχίζει να αναπτύσσει νέες και πρωτοποριακές λύσεις για το ρύζι, έτσι ώστε να γίνει το ρύζι κανονικό μέρος μίας ισορροπημένης διατροφής.

To Uncle Ben's® Σήμερα

Από το 2007, τα προϊόντα Uncle Ben's® βοηθούν οικογένειες να απολαύσουν γρήγορα και γευστικά γεύματα, με μια σειρά κλασικών και αρωματικών ποικιλιών ρυζιού. Σήμερα, το Uncle Ben's® είναι η νούμερο ένα μάρκα ρυζιού στον κόσμο και έχει χτίσει αυτή τη θέση, με την ανώτερη ποιότητά του και τη μοναδική και μη-κολλώδη υφή του που κάνουν το ρύζι Uncle Ben's® τέλειο κάθε φορά!

+